Nieuws


05/02/2023 - De kaap van 60 leden gepasseerd

 

We passeren de kaap van 60 leden. We zijn nu post-corona en trachten snel een goede opstart te doen en het ledenaantal snel de hoogte in te sturen.


14/01/2019 - EERSTE LID, LOS VAN DE STUURGROEP, BIEDT ZICH AAN !

 

Op 14 januari 2019 om 23:46 uur ontvangen wij in onze mailbox het eerste (goed) ingevulde inschrijvingsformulier ! Proficiat aan dit eerste lid ! Eens de aanvraag verwerkt is, wordt het aantal leden in de zijbalk aangepast.


14/01/2019 - PUBLICATIE WEBSITE EN FACEBOOKPAGINA

 

Alles krijgt vorm. Deze website wordt gepubliceerd en ook onze Facebookpagina is actief. Deze pagina kan je hier terugvinden.


14/01/2019 - HET INSCHRIJVINGSFORMULIER IS ER

 

In de loop van de dag krijgen we van de politie het inschrijvingsformulier per e-mail opgestuurd.

We kunnen dit nu verspreiden en mensen kunnen hun inschrijven !


08/01/2019 - STUURGROEP ZIT SAMEN MET DE POLITIE AALST

Op 8 januari 2019 gaat de eerste vergadering door waarbij de stuurgroep, de commissaris van politie die fungeert als BIN-gemandateerde en twee inspecteurs van de wijkpolitie aanwezig zijn. Hieruit blijkt dat de samenwerking goed zit en dat de stuurgroep wilt doorgaan met het opstarten van het BIN Arend. 

De vergadering wordt afgesloten met het goede nieuws dat het BIN er daadwerkelijk komt. Het charter en het inschrijvingsformulier worden gemaakt door de medewerkers van de politie. Het inschrijvingsformulier mag snel verwacht worden waardoor we mensen kunnen beginnen aanspreken.

Nu kunnen we beginnen werken aan de opstartvergadering. Hierover houden we jullie natuurlijk op de hoogte !


11/12/2018 - DE STUURGROEP ZIT EERSTE KEER SAMEN EN LEERT ELKAAR KENNEN 

 

Na wat communiceren op Facebook en via e-mail, zit de stuurgroep de eerste keer samen. Rens neemt de leiding en al snel blijkt dat iedereen op dezelfde lijn zit en dat het BIN er meer dan waarschijnlijk komt. Volgende stap is de vergadering met de medewerkers van de politie Aalst.